Nieuwsbrief Boshutten februari 2016

Hallo vrienden en oud leden van de St. Wilfried,

Zoals iedere winter zijn we (team 7+1) weer volop aan het werk in de Boshutten. De oude wc achter de verkenners hut is niet meer te herkennen. De hoge opstap is weg en je kan nu hangend op de wc zitten (hang wc). Nieuwe tafels in de oude Rowanhut en een carport achter op het terrein zijn een paar vernieuwingen die gerealiseerd zijn.

Zoals ieder jaar doen wij weer mee met NL Doet. Ook dit jaar op zaterdag 12 maart willen we bij de Boshutten weer de laatste hand leggen aan de onderhoudswerkzaamheden van de Boshutten en tuin.

Het is ook een leuke dag om elkaar weer eens te ontmoeten. Heb je er zin in geef je dan op via de website van NL Doet www.nldoet.nl ook kan je via de Boshuttensite www.boshutten.nl inschrijven bij nl doet. I.v.m. de lunch en indelen van het werk, geef je op zodat we niet voor verassingen komen te staan. Je kan ons ook volgen via Facebook. Als titel “kom mee naar buiten allemaal” staan wij bij NL Doet geregistreerd en kan je alles lezen over de werkzaamheden en tijden.

Na deze werkzame dag gaat er om 16.00 uur iets speciaals gebeuren. Bij de Boshutten komt één van de kerkklokjes te hangen van de kerk Maria ten Hemelopneming in Bakkum. Deze kerk is in 2015 gesloten. De dochter van de Burgemeester Suze en de Burgemeester zullen aanwezig zijn om de tot omgedoopte Christiaan klok naar Wilfried klok voor de eerste keer te luiden over de Zanderij (De voorbereiding voor de bouw van een klokkentoren zijn in volle gang).

Daarna ronde we het geheel gezellig af (zoals we gewend zijn).

Ik hoop er velen van jullie te zien.

Marcel de Geest

wpChatIcon