Bosuil in de Uilenkast

Welkom bij onze uilenfamilie!

Ontdek het fascinerende leven van onze gevleugelde vrienden die ons al twee jaar op rij verblijden met hun bezoeken aan onze uilenkast. Dankzij een nieuwe toevoeging van een wildcamera kunnen we nu van tijd tot tijd foto’s en filmpjes vastleggen van deze prachtige familie.

Maak kennis met de trotse ouders en hun vijf schattige uilenkinderen terwijl ze samen het nest verkennen, eten zoeken en groeien. Bekijk unieke momenten van het dagelijkse leven van deze bijzondere roofvogels, rechtstreeks vanuit hun natuurlijke habitat.

 

Verlies jezelf in de wonderen van de natuur terwijl je meegenomen wordt op een reis door het leven van onze uilenfamilie. Bekijk hieronder de nieuwste foto’s en filmpjes en blijf op de hoogte van hun avonturen. Wie weet wat voor verrassingen de toekomst nog in petto heeft voor deze bijzondere bezoekers!

Recent beeld met geluid hieronder: