NL doetdag 2024

Beste NL Doet vrijwilligers,

Wat een geweldige dag hebben we gehad tijdens NL Doet! Namens de hele organisatie van de Boshutten willen we jullie enorm bedanken voor jullie inzet, toewijding en gezelligheid. Jullie harde werk en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat we weer een stapje verder zijn gekomen in het onderhoud en vernieuwing van onze geliefde houten hutten.

Of het nu ging om het schilderwerk, het vernieuwen van de houten hekken, het straatwerk, timmerklusjes, tuinwerk of snoeiwerk, jullie hebben het allemaal met volle energie en toewijding aangepakt. Dankzij jullie inzet kunnen we onze bezoekers ook dit seizoen weer een prachtige omgeving bieden voor allerlei activiteiten.

Het was fantastisch om samen te werken en te zien hoe we als team de handen uit de mouwen hebben gestoken. Tussen al het harde werk door hebben we ook genoten van de gezellige momenten, onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke lunch.

Het programma was strak, maar dankzij jullie inzet hebben we alles kunnen realiseren. Van de koffiemomenten tot aan het gezamenlijke kampvuur aan het einde van de dag, het was een dag om niet te vergeten.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage. Samen hebben we echt het verschil gemaakt. We kijken nu al uit naar volgend jaar!